top of page

Peter en Alice zijn levenspartners die een grote interesse hebben in de Heilige Geometrie, de Aarde Spiritualiteit en het groeiende bewustzijn van de eenheid van zijn in het menselijk bewustzijn. Door middel van meditatie, rebirthing en hun studie van heilige geometrie hebben ze het punt bereikt waar ze hun bevindingen willen delen met iedereen die op zoek is naar een bredere uitzichten, of simpelweg nieuwe manieren om het dagelijkse leven te ervaren.
Meer recent zijn ze in contact gebracht met verschillende inheemse culturen uit de hele wereld. Op hun individuele pagina's vertellen zij u persoonlijk over hun opleiding en projecten.

Alice

Sinds ik een klein kind was, heb ik een diepe band met de natuur gevoeld. En hoewel ik opgevoed ben om in een christelijke kerk te aanbidden, voelde ik me altijd nieuwsgierig naar alle religies en hun leerstellingen, zelfs de minder bekende, dus ik probeerde zo veel te lezen hierover als ik kon. Ik heb altijd gevonden dat als je ver genoeg terug ging, de fundamentele boodschap meestal dezelfde was.

Alma & Xolotl

Alma is gevormd als psychologe op de "Universidad Nacional Autónoma de México".   Al haar traditionele kennis komt van de lijn van haar grootmoeders uit Tenochtitlan, Veracruz en Oaxaca. Zij past deze kennis toe als heler en als moeder. Samen met haar partner Xolotl is zij Lineage Keeper van de oude Nahuatl traditie.
Haar kennis van het werk met Obsidiaan als helingswerktuig is uitgebreid. In Mexico-stad wordt zij beschouwd door velen als één van de krachtigste traditionele healers.
Jose Luis Chavez Martinez  was van jongs af aan geïnteresseerd in de Nahuatl cultuur en wijdt zich aan het begrip en de overdracht van voorouderlijke kennis, zoals wereldbeeld, filosofie, astrologie, dans en natuurlijk de Nahuatl taal. Ook heeft hij basiskennis van de Maya taal en cultuur. Zijn kennis van astrologie is veelomvattend en hij geeft workshops en privéles in astrologische berekeningen volgens de Aztekenkalender.
Momenteel is hij hoogleraar aan de Nationale Autonome Universiteit van Mexico in Meso-Amerikaanse studies. Docent van klassieke Nahuatl taal in de Nationale School voor Antropologie en Geschiedenis, docent Nahuatl taal en cultuur aan het Instituut voor Hoger Secundair Onderwijs Mexico Stad.
Naast werk voor behoud en verspreiding van de Nahuatl taal in verschillende regio's van het grondgebied Mexica is hij oprichter en hoofd van Tlatlatzinc (de Thunder Clan), een groep ceremoniele dansers die de oude traditie van de Mexica-volken van Mexico in stand houden.

Peter

Vanaf de jaren zeventig werd ik gefascineerd door Nostradamus, Edgar Cayce, The Maya-profetieën en vele andere dingen. Deze hadden allemaal gemeenschappelijke banden met de 'onzichtbare wereld' en de energieën werken in zowel de zichtbare en onzichtbare wereld

M&M  Canva.jpg
Doña Marquesa&Don Maximo

Doña Marquesa is een jonge medicijnvrouw van de Q'ero natie van Peru, aangewezen door haar tante, Doña María Apaza - de laatste vrouwelijke Alto Mesayoq van de Q'ero
gemeenschap - als de persoon die
deze wijsheid zal blijven uitdragen in haar gemeenschap, daar zij door de Apus, de hoge bergen van de Andes, als zodanig is aanvaard. Zij komt van een lange lijn van bekende Paqo's en is de dochter van Don Alejandro Apaza Machacca.  

Haar echtgenoot Don Maximo is een jonge Pampamesayoq die de oude wijsheden o.a. van zijn vader Don Julian en zijn schoonvader Don Alejandro heeft geleerd.

Ze reizen regelmatig naar Europa met         Peter & Alice om workshops over de oude wijsheid van de Inkas te geven als ook krachtige helingsessies op basis van de kennis die hen door hun afkomst doorgegeven is.

bottom of page