top of page

Peter

Op deze pagina wil ik u graag vertellen over mijn persoonlijke zoektocht.

Over mij

Vanaf de jaren zeventig werd ik gefascineerd door Nostradamus, Edgar Cayce, The Maya-profetieën en vele andere dingen. Deze hadden allemaal gemeenschappelijke banden met de 'onzichtbare wereld' en de energieën werken in zowel de zichtbare en onzichtbare wereld.

Na het lezen van Robert Monroe's boeken volgde ik een cursus van zijn hemisynchmethode; Een vorm van snelle ontspanning, gevolgd door het werken met energieën in zowel de astrale wereld als de 'echte' wereld. Ik gebruik vandaag nog veel van deze technieken.

Hoewel de methode van Monroe periodieke reiniging van negatieve energie bevat, voelde ik dat ik een andere manier van reiniging moest proberen. Toen las ik Bob Frissell's 'Niets in dit boek is waar, maar ...', waardoor Alice en ik een rebirthing workshop met Bob in Californië hebben gedaan. Voor mij was dit een waardevol hulpmiddel voor snelle en effectieve reiniging.

Na het ontmoeten van Bob, leek het natuurlijk om zijn Flower of Life cursus te nemen. Deze cursus inn heilige geometrie leert de constructie en reactivering van je lightbody of Merkaba. Het verklaart de holografische aard van alles wat we waarnemen en Lucifer's variatie op het thema, waardoor de dualiteit in de dimensie die we momenteel bezetten, veroorzaken.

Dit betekent effectief dat we, wanneer we bijvoorbeeld vrede willen creëren, tegelijkertijd een gelijke hoeveelheid oorlog scheppen. Hetzelfde gebeurt met andere tegenstellingen zoals rijkdom en armoede, tenzij we vanuit het hart in plaats van de geest waarnemen en scheppen. We hebben dit geleerd en beoefend met Drunvalo Melchizedek in zijn Living in the Heart workshop. We hielden van deze workshop zo veel dat we het tweemaal gedaan hebben!

Rond dezelfde tijd werden we getrakteerd op de energie waarmee Slim Spurling samenwerkt, dus we volgden een workshop met hem en zijn vrouw, Katherina. Hier leerde Alice en ik met Light-LifeT Tools werken. De ringen, harmonisatoren en spoelen, en hoe om te dowse voor bepaalde energieën en blokkeer ze waar nodig.

Maar na al deze ervaringen bleek er nog iets voor me te missen. Alles wat we tot nu toe hebben geprobeerd, hebben me vooral aangespoord vanwege mijn linkerhandige of logische houding in het leven. De linkerkant van je hersenen is logisch en de juiste intuïtieve. Ik heb een lange carrière als een piloot van de luchtvaartmaatschappij gehad, wat een mooie linkse activiteit is, dus de manier waarop ik me voelde was niet echt verrassend!

Zo werden we getrokken op het sjamanisme van de Andes; De wijsheid van de Q'eros, afstammelingen van de Inca priesters. Hun diepe band met de natuur, hun ceremonies en initiatie ritten werken allemaal samen om onze slapende lichte lichamen te reactiveren; Waarnemen en creëren vanuit het hart. Voor mij was dit de intuïtieve link die ontbrak.

Bepaalde profeties van de Q'eros zeiden dat ze van hun bergdorpen zouden afkomen "wanneer de gletsjers beginnen te smelten" en hun wijsheid delen met de rest van de mensheid, omdat dit van vitaal belang is voor ons overleven. Dit gebeurde ongeveer dertig jaar geleden.

Een van de mooie dingen over de weg van het Andespad is dat u, na ontvangst van de initiatie rites, wordt aangemoedigd deze door te geven aan andere mensen; Een rimpel effect met een steeds toenemende snelheid door de mensheid verspreiden.

Zowel Alice als ik werden ervan overtuigd dat we op dit manier moesten bijdragen aan dit proces. De grote uitdaging is ervoor te zorgen dat mensen uit het hart creëren en waarnemen, nadat ze een werkplaats of een ceremonie hebben verlaten en in het dagelijks leven worden teruggevallen. Als we uitkijken voor onze families, betalen hypotheken en facturen of tegen de dagelijkse vloed van indrukken van de media, dan heeft het ons de neiging om ons terug te drukken in onze hoofden in plaats van onze harten.

Daarom vergemakkelijken we shamanistische workshops met de Munay-Ki initiatie rites, waarbij zo veel mogelijk onze Q'ero-vrienden worden uitgenodigd.

Wij vergemakkelijken ook werkplaatsen met de Light-LifeT Tools van Slim Spurling wanneer we dat kunnen. We voelen dat het opsporen van de energieën die met deze hulpmiddelen verbonden zijn, een echte hulp kan zijn bij het leren van deze energieën in jezelf te creëren!

bottom of page